Privat visions eller healingsrejse

En privat visions eller healingsrejse er godt til dig som ønsker en eksklusiv oplevelse fuldstændig efter dine egne ønsker.

En privat psykedelisk terapirejse kan have til formål at opnå reduktion af depression, angst, stress eller traumer. Det kan også være med det formål at opleve dit sind og udvikle din spiritualitet.

En privat rejse er bedst hvis dit formål er at opnå forløsning af traumer der plager dig. Den private setting vil gøre, at du føler dig mere tryg og fri til at lade oplevelsen flyde, da du ikke skal forholde dig til andre mennesker end tripsitteren, der blot er der til at støtte og guide dig.

Vi vil kunne tale frit sammen under oplevelsen når du føler for det, uden at tænke på om det forstyrrer andre, og du skal ikke tænke på hvad de tænker om dig.

En privat rejse foregår bedst hjemme hos mig i Stenlille på Vestsjælland.

Jeg har et egnet rum til formålet, som er indrettet med dæmpet belysning, madrasser, puder og tæpper.

Mit hjem ligger tæt ved skoven ude på landet og vi har mulighed for at bruge bålpladsen eller gå tur i skoven, hvis vejret arter sig.

Vælger du en visionsrejse hos mig, kan du blot komme og lade dig føre med og nyde det. Jeg har bedst erfaringer med at lave dem hos mig selv.

Det er lettere at give slip fordi du ikke skal forholde dig til dine vante omgivelser.

Sådan foregår en 1-1 tripsitting

En rejse tager omkring 10 timer fra du kommer til du går.

Vi starter typisk om formiddagen. De første par timer går med at vi snakker, drikker noget the, du kan spørge om alt og falde til ro. Vi forbereder os på rejsen med en kort beroligende meditation.

Vi taler også om dosis så du tager den rette mængde af dine svampe for at få en god oplevelse.

Selve rejsen tager omkring 4-7 timer. Her vil du ligge ned og lytte til behagelig musik, evt. med en en øjenmaske. Efter effekten er aftaget spiser vi sammen og taler om oplevelsen og dine nye indsigter.

Stemningen er som regel meget god og humøret højt. Vi kan evt. gå en tur og snakke om oplevelsen. 

Herefter kan du tage hjem.

Det er fuldt ud muligt at køre bil og du vil IKKE føle dig påvirket eller have tømmermænd, som du måske kender det fra alkohol. Dog er det en god idé at have dagen efter for dig selv. Nyd den og gør det du har lyst til.

Har du brug for eller lyst til at overnatte i stedet for at køre hjem, så er det også altid en mulighed. Så behøver du ikke tænke over det. For folk der kommer langvejs fra, anbefaler jeg at vi laver sessionen med start om eftermiddagen og med en overnatning.

Virkningen af svampene mens du tripper

Virkningen opleves først langsomt. Var du sulten, forsvinder følelsen af sult. Du kan få kropsfornemmelser som sitren, kuldegysninger eller svævende velbehag og lethed.

Du vil opleve en trang til at ligge ned og slappe af. Du vil opleve syner der pulserer i mange smukke mønstre og farver. Musikken vil påvirke denne oplevelse i en positiv retning. Dine tanker og følelser vil opleves anderledes og mere klare, og du vil intuitivt forstå ting om dig selv og din verden, du ikke havde forstået før.

Efter 4-5 timer kommer du langsomt ud af trippet. Det føles som at vågne fra en spændende drøm. Du vil sandsynligvis være i godt humør, snakkesalig og fyldt med glæde og taknemmelighed.

Eftervirkningen af trippet

I dagene efter trippet vil du virkelig kunne mærke den egentlige gavnlige effekt. Du vil få lyst til at gøre ting du holdt af da du var yngre. Du vil få lettere til smil og latter. Dit hoved vil føles mindre fyldt. Der er mere rum og plads til bare at være, og ikke tænke hele tiden.

Nogle oplever stor lyst til at læse og lære. Andre har meget lyst til at være i naturen eller være mere sammen med familie og venner. Nogen får lyst til at droppe usund livsstil, dårlige vaner og spise sundere.

De indsigter du fik under rejsen vil du begynde at kunne bruge i dit liv. Det er en god idé at lave de ændringer du gerne vil nu, da du har visket tavlen ren og nu kan begynde på en frisk.

Praktiske informationer

Sådan forbereder du dig på din visions eller healingsrejse

Faste og afholdenhed.

Det er bedst hvis du ikke har maven alt for fuld når du skal indtage svampe.

Derfor anbefaler vi at du faster i hvert fald 4 timer før rejsen starter. Du må gerne drikke vand og te, men undgå kaffe.

I dagene forud kan du overveje at undgå alkohol i store mængder, samt alle andre unødvendige stimuli der kan belaste din lever.

Livline

Tal med mindst én person om at du skal på visionsrejse med psylosobinsvampe. Fortæl dem hvor du er og hvad det drejer sig om. Det er rart at kunne tale med nogen om det bagefter. 

Sygdomme

Har du nogen sygdomme vi skal være opmærksomme på? Under den forudgående samtale har vi sikkert spurgt ind til det, men hvis du har fødevare eller husdyr allergier, vil vi gerne vide det.

Jeg har kat, så er du allergisk skal du medbringe allergimedicin. Du kan godt tage den mens du er på visionsrejse.

Har du nogen psykiske lidelser du får medicin for eller har du haft psykoser, er det utroligt vigtigt at du fortæller det.

Det kan godt lade sig gøre at komme på svampetrip hvis du tager nogen typer antidepressiver, men vi skal undersøge det i hvert tilfælde. 

Mad på rejsen

Mad er inkluderet i visions og healingsrejser. Fortæl os hvis du er vegetar/veganer eller der er fødevarer du ikke tåler, så vi kan tage højde for det. Det gør vi gerne.

Du er velkommen til at medbringe din egen mad og drikke hvis du har lyst.

Tankegods

En visions eller healingsrejse er et godt tidspunkt at slippe tanker og mønstre du er træt af. Brug noget tid inden rejsen på at tænke over hvilke ting ved dit liv du gerne vil ændre. Tænk også over hvad du godt kunne tænke dig i stedet.

Har du en ting som kunne symbolisere eller repræsentere dette aspekt, kan du medbringe den og brænde den efter rejsen. Det kunne være et billede, noget tøj eller en bog.

Medbring til egen komfort:

  • Varme strømper og evt. sutsko
  • Behageligt indetøj der ikke strammer
  • Varm trøje
  • Gummistøvler eller støvler der er vandtætte
  • Varm overfrakke

Transport

Mit hus ligger i Stenlille på Vestsjælland

Jeg kan hente dig på stationen hvis du ikke har bil.

Du kan sagtens køre bil efter en visionsrejse, men du er også velkommen til at overnatte.

Tilmelding

Tilmelding sker ved individuel aftale når vi har talt sammen.

Forhåndssamtale

Alle jeg ikke kender på forhånd skal have en forsamtale. Det foregår på telefon. 

Når begge parter synes det er en god idé, aftaler vi de nærmere omstændigheder.

Priser

Vi aftaler prisen individuelt.

Personer med nedsat indkomst har mulighed for lavere pris. 

Betaling vil alene være for min service med tid og sikkerhed omkring rejsen. Prisen inkluderer ikke svampe.

Kontakt mig for en samtale så finder vi en god løsning til dig.

Hele oplevelsen tager omkring 10 timer hvor jeg er der for dig hele tiden. 

Min rolle som trip sitter

Min opgave er at sørge for, at du føler dig helt tryg. Jeg er opmærksom på dig hele vejen igennem.

Selve rejsen vil som regel foregå i nogenlunde tavshed, hvor du oplever din indre verden og dine følelser flyde igennem dig.

Har du brug for at tale, kan vi gøre det og bliver din oplevelse svær, kan jeg navigere i den sammen med dig.

Jeg forbereder rummet, musikken og maden. Jeg råder dig om din dosis og indtag af dine svampe.

Jeg fortæller om virkningen og hvad du kan forvente og leder meditationer før og efter rejsen.

I bund og grund er jeg der til snak og latter, trøst og støtte, afhængig af hvad du har behov for.

Jeg er vant til at arbejde med sindet og har håndteret alle mulige slags sindstilstande hos mig selv og andre.

Hypnosebehandling kan også indgå hvis du ønsker det. Det kan vi tale om under forsamtalen.

Kontakt for spørgsmål

Vi skriver med folk over messenger på Facebook eller på email.

Klik her for at starte en chat.

Eller klik her for at gå til kontaktsiden og sende en email