Behandling med Rød Fluesvamp

Ptsd , Cptsd, stress, angst, søvnløshed, depression og ADHD uro symptomer kan du behandle effektivt, billigt og let med Rød Fluesvamp.

På trods af at vi alle har lært at rød fluesvamp vil slå dig ihjel hvis du spiser den, så er mikrodosering med svampen aldeles effektivt og sikkert.

I store mængder og før varmebehandling vil svampen give ubehagelige effekter, men den er ikke dødelig. Når du bruger den som mikrodossering vil du på en både let, lovlig og billig måde opnå effekter som ingen anden medicin på markedet kan give dig.

Svampens aktive stoffer påvirker nervesystemet på en måde der minder en smule om angstdæmpende og sovemiddelmedicin, men uden de ubehagelige bivirkninger eller afhængighedsproblematikker.

Der foreligger videnskabelig data på effekterne, men indtil nu er det ikke markedsført af noget officielt medicinalfirma, da det har været vurderet for svært at få igennem de sædvanlige niveauer af godkendelse. Det er dog ikke forsøgt, så det er blevet droppet af lægemiddelindustrien, uden forsøg på at få det godkendt.

Imidlertid er der en voksende samling mennesker der har brugt svampen på egen hånd, og der findes masser af data på effekten og på hvilken dosis der er virksom og god.

Jeg anbefaler en stigende antal klienter til at starte med Rød Fluesvamp inden et evt. psykedelisk trip, da det dæmper mange af de plagsomme symptomer som følger med stress, depression og angstlidelser. Mange oplever en effekt allerede inden for få dage og behandlingen skal ses som en kur man kan tage over nogle måneder.

Alt sammen bliver beskrevet i webinaret, så det vil jeg anbefale alle at se.

Se foredrag med anvisninger til mikrodosering med rød fluesvamp.

Hvis du ønsker mere information om denne behandlingsform, så gå ind og og se dette webinar.

Du vil også få mulighed for at deltage i en coachinggruppe for folk der mikrodoserer med Rød Fluesvamp, finde opskrifter og yderligere litteratur om emnet.

Her er en udtalelse fra en klient som har taget rød fluesvamp i omkring 2 måneder:

Jeg har nu brugt dråber over en måned. Jeg var lidt usikker is tarten og var i tvivl om det hjalp.
det tog ca. 2-3 uger indtil jeg kunne mærke en forskel 🙂  Jeg havde 2 problemer til at starte med som var søvnbesvær med at falde i søvn og vågne midt om natten.

For det første, synes jeg at jeg falder i søvn bedre og hurtigere selvom jeg stadig vågner om natten engang imellem. Men jeg er meget mere frisk og kan også nogle gange sove videre igen. Primær forskel for mig er at jeg har holdt op med at tænke så meget i sengen, specielt de negative tanker som var ligesom en ond sprial.

Jeg vil egentligt bare sige tusind tusinde tak. Hvem havde troet at et på dråber kunne løse et problem som mange læger og psykologer ikke var i stand til at løse alle de år. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg har fået her.