Psykedelisk svamperejse i gruppe

Grundlæggende

Vi planlægger månedligt guidede psykedeliske rejser for grupper.
Det er for personer, der ikke nødvendigvis kender hinanden i forvejen.

Vi screener alle deltagere på forhånd for at sikre os at alle får en god oplevelse. Ikke alle typer mennesker vil fungere i en gruppe, og ved samtalen kan vi sikre os at det er en god idé at deltage. Der kommer i reglen både unge som gamle, kvinder og mænd, danskere og udlændinge, og erfarne som uerfarne rejsende. 

På en grupperejse vil vi bruge god tid på at tale sammen og lære hinanden lidt at kende inden selve ceremonien, for at alle kan føle sig trygge.

Psykedeliske rejser for grupper består oftest af maksimalt 9 personer. Vi har enkelte større grupper ind imellem. Der vil altid være minimum 2-3 tripsittere til en grupperejse, så det forløber trygt og sikkert. Det er som udgangspunkt Helle Marie og HC der guider. 

Fordelene ved at være med på en grupperejse er mange.  

Vi oplever ofte at deltagerne går meget dybt og får noget ekstra ud af det, fordi det at tage en sådan rejse, sammen med andre mennesker, tilføjer noget endnu mere magisk.

Selvom vi er flere personer i rummet så har hver deltager sin helt egen oplevelse og vi tager selvfølgelig personlige hensyn. 

Maden er vegetarisk med mulighed for vegansk og gluten/mælkefri.

Praktisk

Grupperejserne foregår over en weekend med overnatning på et skønt retreatsted i Odsherred på Vestsjælland.

Vi mødes lørdag kl. 12 og bruger et par timer på at lære hinanden lidt at kende og sætte intentionen for rejsen.

Herefter afholdes ceremonien og vi spiser aftensmad sammen bagefter. Vi plejer at kunne komme i seng på vores værelser før kl. 24. 

Næste morgen mødes vi til morgenmad kl. 9 og snakker om oplevelsen og hvad den fremover kan bruges til.

Prisen er 2700 kr pr. person.

Der vil være omkring 9 deltagere på en grupperejse, og 3 fascilitatorer.

Hver deltager får eget værelse at sove på efter ceremonien.

Adressen bliver oplyst ved tilmelding. Nærmeste station er Vig, og vi henter gerne på stationen og forsøger at arrangere samkørsel når muligt.

Det er ikke nødvendigt at faste før en psykedelisk rejse på svampe.

Kommende datoer

3-4. Februar
9-10. Marts  Udsolgt
30-31 Marts  1 plads tilbage

13-14 April  på Møn - 2500 kr. uden overnatning og 2750 med overnatning. Annika og Helle Marie er fascilisatorer. 7 Pladser tilbage
11-12 Maj   5 pladser tilbage
10-11 August  9 pladser tilbage
30aug-1 sep. 3 dage i Sverige >Læs mere om dette virkelig lækre retreat<  8 pladser tilbage
5-6. oktober  9 pladser tilbage
9-10. November. 9 pladser tilbage
14-15. December. 9 pladser tilbage

Vi har aldrig aflyst.

Skriv dig gerne op i god tid da vi som regel får udsolgt. Vi har dog også en venteliste, så skriv alligevel hvis du lige har set dig varm på en dato.

Vil du med på en vidunderlig grupperejse?

Ask 

41 år.

Dette var min første oplevelse med psykedelika og det var en for mig fuldstændig magisk og livsændrende oplevelse.

Ikke mindst takket være HC og Helle Marie, der simpelthen er så enormt vidende og mega dygtige til det de gør, at man føler sig trygt og kærligt båret gennem hele oplevelsen med musik, dufte, mad, kropsterapi med mere.

Jeg havde egentlig forventet, at jeg blot skulle ligge roligt på en madras og have en slags kosmisk biografoplevelse med psykedeliske indsigter, men i
stedet dansede og grinede jeg mig igennem stort set hele oplevelsen og følte mig så super glad og taknemmelig.

Og det varer ved. Min psykedeliske rejse har løftet mig ud af en årelang depression, åbnet for, at jeg igen kan mærke mig selv og ganske enkelt givet mig glæden ved at leve tilbage.

Simon

37 år.

Tusind tak for en fed, dyb og helende oplevelse! Tak for jer som mennesker!
Den måde vi blev mødt på - og for jeres set up med turen i skoven, meditationen, Hc's øvelser, selve rejsen med den gode, understøttende musik, forskellige sanseindtryk mv., bålhyggen,
Helles gode suppe, spændende snakke og meget andet.

Man fornemmede, at alle var velkomne og accepteret i rummet og det gav en masse god tryghed. Jeg fik personligt meget ud af rejsen og oplevede tanker, følelser og intetioner, som ikke har været tilgængelige for mig i hverdagen på samme måde. 

Jeg vil meget gerne deltage en anden gang igen, hvis muligt. God vind herfra og hav det rigtig godt på hver jeres rejse i livet.

Marie

42 år.

Tak for sidst og tak for en begivenhedsrig aften. Jeg følte mig i godt selskab og i trygge rammer.

HC's opgave om målsætning og vejen mod målet blev altafgørende for min samlede oplevelse.
Jeg havde under seancen hele tiden mit mål for øje. Et mål som også havde ændret sig under den individuelle opgave fra mit oprindelige fokusområde, som jeg som udgangspunkt kom med.

Udover blot at nyde og opleve handlede det for mig om at turde bryde med gamle rollemønstre og det oplevede jeg i den grad var muligt under rejsen. Der var en fin samhørighed blandt os 4 deltagere og jer to sittere.

Der var højlydte grin og stille gråd. Et væld af sanseindtryk, dufte, musik, lyde og sang var alt sammen med til at skabe en unik visuel og dyb og smuk rejse.

For mig meget befriende.
Tak for det!

Søren

56 år.

Tak for en vidunderlig rejse! Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre. Helle Marie, din sang, vidunderlig! Playlisten, lige i skabet, Duftene var fantastiske til at give en blid overgang fra mindset til et andet. Din fløjte Hc, som at flyde på toner.

Bare hele jeres væremåde. Meget trygt, meget kærligt.
Sessionen var af en anden verden. Det var som at få kastet hele krop, sjæl, ego og spiritualitet i en smeltedigel og mærke det eksplodere i en guddommelig uendelighed af forsvarsløs kærlighed.

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.

Efterfølgende har jeg fået taget kontakter op som ellers var i fare for at glide ud og er bare generelt i bedre humør.
Så i alt: Kæmpe ros og stor kærlighed til jer begge for en fantastisk rejse. Jeg skal så meget med på næste tur også!

Sylvia

57 år.

It was a fantastic experience! I have joined twice as an alternative experiment to deal with chronic depression and anxiety. After many years of dealing with depression with conventional methods and medications.

I decided to try a blue tea ceremony. The results I got was a complete lift up from where I was. I can truly say that my mood, my energy and my life have changed positively.
 
I don't want to sound like the cliché of a miraculous cure, but if you tired of feeling tired and not getting the help you need from mainstream medication, you should definitely try one of these sessions.

Sofia

48 år.

Jag längtar tillbaka! Önskar så få vara med om detta en gång till. Min depression har helt släppt. Går inte att kortfattat beskriva mitt mående bättre än så. Depressionen är bort. Det är en sådan lättnads Jag är så tacksam för upplevelsen. Maten var helt fantastisk, miljön, musiken, NI!

Lova att berätta om det blir en kvinnogrupp igen för då kommer jag så gärna tillbaka. Tusen tack!

Karin

51 år.

Det har været en meget smuk erkendelsesrejse for mig, fået kontakt til der, hvor legen og glæden bor....

I er et virkelig godt team, I skaber et meget trygt rum, og jeg synes jeres evaluering og råd omkring integration var virkelig god, konkret, nænsom, praktisk.

Thea

43 år.

Jeg vil blot sige tak for en helt fantastisk oplevelse.

Da jeg kastede min "skam" i pejsen og ønskede en pause, fik jeg meget mere end hvad jeg havde forestillet mig var muligt. Adgang til min krop, adgang til at trække vejret. Det er mange år siden.

Tak for at holde så trygt et rum. Og så supplerer I hinanden rigtig godt med den måde I begge er på.

Vil du med på en vidunderlig grupperejse?

Er du ikke helt klar endnu, eller vil du også gerne have besked om kommende datoer og ting vi laver, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder