Om os

Jeg hedder Helle, er 43 år, hypnoseterapeut og shamanistisk energihealer.  Fordi jeg også er uddannet hypnoseterapeut og healer kan jeg kombinere de metoder der virker i hypnose og healing med den effekt som trippet giver.

Ligeledes kan du få opfølgende samtaler med evt. hypnose så du får has på dine udfordringer hurtigt og let.

Efter nu over 3 års erfaring er jeg overbevidst om at dette her er en total gamechanger i behandling af specielt angst, traumer og depression.

Jeg ønsker at udbrede viden til andre der har lyst til at se om psykedeliske stoffer kan hjælpe dem til enten at komme over traumer, slippe af med symptomer på sygdomme og simpelthen forbedre deres liv.

 

Jeg har været buddhist i 18 år og praktiserer meditation. Buddhisme har ikke som sådan noget at gøre med denne rejse, men meditation er på alle måder tilrådeligt hvis du gerne vil arbejde med dit sind.

For nuværende er jeg ligeledes næstformand for Psykedelisk Samfund i Danmark. En forening der arbejder for at fremme ansvarlig brug og psykedelia.

 

Jeg har et samarbejde med dygtige terapeuter flere steder i landet og har ligeledes kontakter til psykoterapeuter eller psykologer der tilbyder integration efter psykedeliske oplevelser.

Hold kontakten

Skriv dig på email listen og få en besked når der er nyt på bloggen og på programmet.

Husk – det er stadigvæk ulovligt at besidde eller sælge psykedeliske stoffer, så vi sælger ikke svampe eller andet til dig eller andre. Vi passer på dig mens du er på trip. Vi kan dog fortælle dig hvor du skaffer dem.

Indholdet på denne side er alene til inspiration og information. Vi opfordrer dig til at sætte dig utroligt godt ind i emnet inden du evt. vælger at tage et trip.