Om os

Helle Marie

TRIPSITTER OG HYPNOSETERAPEUT

Født i 1977. Har arbejdet med psykedelisk terapi siden 2017. Senere uddannet hypnoseterapeut i 2020. 

Hans Christian

TRIPSITTER, CERTIFICERET COACH OG KROPSTERAPEUT

Født 1991. Har arbejdet med psykedelisk terapi siden 2018. Certificeret coach og kropsterapeut i 2020.

Simon

TRIPSITTER, CERTIFICERET COACH OG TERAPEUT (psykoterapeut/tankefeltterapeut) 

Født i 1990. Har arbejdet med psykedelisk terapi siden 2020 og med personlig udvikling siden 2007.

TrineMai

Tripsitter, Spaceholder for Cacao Ceremonier, Sangskriver & Sangerinde

Født 1979. Har arbejdet med psykedelisk terapi siden 2018. 

Annika

TRIPSITTER, REIKIHEALER OG SPIRITUAL KROPS-&  PSYKOTERAPEUT under uddanelse

Født i 1991. Har arbejdet med psykedelisk terapi siden 2020 og med personlig udvikling siden 2017.

Før og efter trippet fungerer jeg som rådgiver og terapeut for at sikre den bedst mulige oplevelse og at den effekt man får af trippet kan virke i lang tid.

Kombinationen af et trip og en hypnosesession (før eller efter, en anden dag) kan i nogle tilfælde være en god idé. 

Min rolle som tripsitter i selve sessionen kan jeg beskrive som en blanding af barnepige og stewardesse, og DJ, da musikken betyder rigtig meget for oplevelsen.


Jeg er for nuværende medlem af bestyrelsen i Psykedelisk Samfund, som du kan læse mere om her. 

Jeg har deltaget på flere nationale og internationale konferencer om psykedelisk medicin og holder mig løbende opdateret med den nyeste forskning og filosofi vedrørende det psykedeliske felt.

Mit speciale er depression, angst og følelsesmæssige traumer pga. misbrug og psykisk vold.


Jeg holder sessioner i mit hjem i Stenlille på Vestsjælland.

Helle Marie ‧ Tripsitter og hypnoseterapeut

Jeg hjælper dig med at vende tingene på hovedet og udfordre dig til at tage de valg der føles rigtige for netop dig.


I sessionen bruger jeg ofte kropsterapien og coaching, alt efter hvad der er brug for at arbejde med for den enkelte.

I min rolle som tripsitter er jeg din musikant med fløjte, klokkespil og trommer, og din kropsterapeut der hjælper med at få kroppen i ro, samt den beroligende stemme der hjælper med at få tanker og følelser til at falde på plads.

Jeg er fokuseret på det menneskelige aspekt af oplevelsen når du rejser samt at skabe trygge og sikre rum imellem drømme og virkelighed, hvor der er plads til forandring og fordybelse.


Jeg holder sessioner i hele Danmark og Skåne

Hans Christian ‧ Tripsitter, Coach og Kropsterapeut

Min intention som din guide før, under og efter trippet er, at du føler dig tryg og får en god, dyb oplevelse. At vi får bearbejdet og sluppet dine begrænsninger og blokeringer.


Intention og integration er i fokus i mit arbejde, så medicinens visdom får lov at arbejde i harmoni med din krop, sind og ånd og blidt hjælper dig hjem til et dybere sted i dig selv, hvor du kan forblive fremover.


Kombinationen af en coaching- og terapisession både inden og nogle dage efter trippet kan ofte være en god idé. 


Som tripsitter i selve sessionen er min rolle at holde rummet som en god, gammel ven, både klar til at holde din hånd på rejsen og til at håndtere den rette setting af trygge omgivelser, musik og lydbilledet. Med min baggrund som kunstner og musiker sørger jeg for, at alle dine sanser er med på rejsen.


Jeg spiller og synger gerne sange og mantraer, som vil hjælpe dig på rejsen. Mit speciale er tilknytning, følelsesmæssige traumer, det integrerede maskuline, og at få dig i harmoni med dit livs dybere formål.


Jeg holder sessioner i mit hjem på Frederiksberg C eller hjemme hos dig.

Simon  Tripsitter, Certificeret Coach & terapeut (Psykoterapeut/Tankefeltterapeut)

Når jeg er tripsitter for dig, bliver du holdt i et roligt rum. Jeg synger for dig og spiller healings sange på min guitar eller fra højtaleren. Du er holdt i tryghed og kærlighed. Vi taler sammen både inden og efter rejsen.

Min rejse med psykedelisk medicin startede for 5 år siden, og har hjulpet mig med rigtig meget. Blandt andet med at få en større og bedre forståelse af mig selv og livet. Jeg holder også psykedeliske grupperejser for 6-7 personer af gangen.

Jeg har en stor tillid til denne form for psykelisk terapi, og har altid selv oplevet, at jeg altid har fået præcist det jeg havde brug for.

Jeg holder sessioner i mit hus, som ligger i Solager, en lille haveforening 25km udenfor København

Trinemai ‧ Tripsitter, Spaceholder for Cacao Ceremonier, Sangskriver & Sangerinde

Min mission er at holde et rum for dig, hvor du kommer i kontakt med din egen indre visdom, styrke og evne til heale. I sessionen bruger jeg reikihealing og terapeutiske teknikker afhængig af hvad du har brug for. 

Jeg sørger for at skabe en tryg setting for dig gennem brugen af lys og lyd, da setting og musikken betyder utrolig meget for din rejse. Når du har brug for det sidder jeg og holder dig i hånden, spiller noget musik eller benytter healing til at hjælpe dig gennem processen. 

Intentionssætning før din rejse og særligt integration af din oplevelse efterfølgende, er en vigtig del af helbredelsesrejsen. Det er her indsigter og erfaringer, som psykedelisk medicin viser dig, lander i dit virkelige liv. Derfor anbefaler jeg en før og efter session. 

Jeg arbejder traumeinformeret, og forstår at vejen hjem går gennem gamle overbevisninger og overlevelsesstrategier som ikke tjener dig længere.

Jeg er forkvinde for bestyrelsen i Psykedelisk Samfund, som du kan læse mere om her. Derfor er jeg også opdateret på udvikling og tendenser indenfor det psykedeliske felt. 

Jeg holder sessioner i mit hjem i Stege på Møn og kan også komme hjem til dig.

Annika ‧ Tripsitter, Reikihealer, spirituel krops og psykoterapeut under uddanelse.

Vi holder sessioner med 1-3 klienter hvor det er én af hos der holder sessionen, og grupper med over 3 personer hvor vi er to eller tre til stede.