Terapi og integration

Coaching og terapeutiske forløb efter sessioner med psykedeliske substanser.

Er du interesseret i at udvikle dig selv, overkomme traumer eller misbrug og opnå bedre kontakt med dine følelser, så kan et terapiforløb være en løsning. 

Der har efterhånden været rigtig mange forsøg med psykedelisk terapi, og en vigtig konklusion på disse er, at opfølgende samtaler eller andre former for terapi er virkelig gavnlige.

Når du tager et psykedelisk trip, så får du skabt en masse nye baner i hjernen, fordi forskellige dele af hjernen begynder at tale sammen igen, lidt som da du var et barn. Så det giver god mening at lægge en plan for, hvordan du vil genopdrage dig selv efterfølgende.

Jeg anbefaler ikke som sådan taleterapi alene, da det ofte ribber for meget op i fortiden og ikke rigtig forløser noget. Det kan være fint til at få en forståelse af hvad problemerne handler om, men det fjerner ikke problemerne eller depressionen.

I en psykedelisk session vil du få en masse forståelse for dig selv, og du vil samtidig få mere let ved at finde nye veje at gå. Hvis du kombinerer det med coaching, kropsterapi eller hypnoseterapi, så har du sat dig i et jetfly på vej mod dit nye liv. Et liv som kan blive meget mere fantastisk end du overhovedet kan forestille dig.

Jeg foreslår altid at mine klienter får opfølgende samtaler eller deciderede sessioner f.eks med hypnose 2 uger efter en psykedelisk session. Det er naturligvis op til dig. Du kan også vælge en anden terapeut. Jeg henviser gerne hvis du har det behov. 

Jeg har samarbejde med Psykolog Anders Tingmand og Psykolog Rebecca Russell der begge har god viden om de psykedeliske aspekter og tilbyder integrationsterapi.