Mindscaping

Hvad er Mindscaping?

Dit underbevidste kan finde vejen til dit mål, hvis du giver den et kort at følge.

Mindscaping er en effektiv teknik hvor vi sammen arbejder med at få dit underbevidste til at finde den rette og lette vej for dig.

Mindscaping er lavet udfra ordet landscaping, som på engelsk betyder landskabspleje. Du ved hvor man flytter rundt på træer og buske, sætter hegn op og laver flotte bede, damme og stier.

Grunden til at ordet er så rammende er, at det faktisk er det vi gør i en Mindscaping session.

Vi ser på hvad du har i dit indre landskab, og så former vi det, så du kan gå af en smuk og dejlig vej mod dit mål. Når vi får ryddet op i dit indre landskab, og fjernet de blokeringer der ligger i vejen for dig, så er det skønt og let at komme videre mod målet, og opnå det du gerne vil.

Områder som Mindscaping kan hjælpe på

Overkomme indre blokeringer 

Du ved hvad du vil og hvad du skal gøre - men du får det bare ikke gjort. Det føles som om du står og banker hovedet ind i en mur, når du vil fremad.

Opnå et mål

Der er noget konkret du gerne vil opnå og du vil gerne have hjælp til at det bliver let og sjovt at nå dit mål, i stedet for at kæmpe så meget.

Blive bedre til noget

Du ved du har et kæmpe potentiale, men noget holder dig tilbage, og du kan ikke tænke dig til hvad det er, eller overvinde det.

Slippe en vane  

Du har en adfærd som du er lidt pinlig over og som irriterer dig og begrænser dig, men du kan ikke holde op af dig selv.

Du er bange for noget 

Det kan være en specifik ting eller situation, eller du kan bare mærke at frygt generelt holder dig tilbage fra det du inderst inde vil.

Få bedre relationer 

Du har konflikter eller svært ved at være sammen med personer i dit liv, og du ved ikke hvordan du skal få det løst. Det er svært at ændre andre og det ved du godt, så hvad gør du nu?

Slippe af med allergier


Hvis du på et tidspunkt er begyndt at få allergiske reaktioner på dyr eller planter, så kan mindscaping muligvis hjælpe. Allergier er nemlig en slags fobi i nervesystemet, og det kan man rette op på.

Sådan foregår en Mindscaping session

Du logger ind på det link jeg sender til dig efter du har booket en tid.

Programmet vi bruger er en slags Skype (bare bedre) hvor du skal downloade en app og derefter er vi online sammen i et lukket rum hvor vi kan se og høre hinanden.

Det er vigtigt at du har kameraet slået til, da jeg skal kunne se dine reaktioner under sessionen. Det er ligemeget om du har pænt sat hår og make up, det virker alligevel.

Du skal sidde ned under sessionen og du kan placere computer eller telefon så langt fra dig, at jeg kan se dit ansigt og overkrop og du har hænderne fri. En telefon eller tablet kan du læne op ad noget på et bord.

Så guider jeg dig ind i en meditationsøvelse hvor jeg stiller dig nogle spørgsmål om hvad du oplever og du svarer.

Vi kan nu sammen finde de blokeringer som spærrer vejen for din retning du vil i.

Når sessionen er slut  kan vi tale lidt om hvad du fremover vil gøre og du er klar til at gå videre med din dag. Mere fri og motiveret og klar til at få det liv du ønsker dig.

Specielle fordele ved Mindscaping i forhold til almindelig terapi eller coaching

  • Du kan arbejde med et problem, uden at fortælle mig hvad det handler om, hvis du ikke har lyst til at det.  Det gør det mere trygt og du kan få hjælp til ting du måske er lidt pinlig over eller har svært ved at tale om.
  • Du behøver ikke at grave i problemet og finde roden til problemet eller genopleve en svær situation.
  • Vi skal ikke bruge ret lang tid på at tale om problemet, så vi kan gå hurtigt igang med at løse det.
  • Du kan få en Mindscaping session online via pc, tablet eller mobil, så du kan i princippet gøre det i en pause på arbejdet, i din bil på parkeringspladsen eller hjemme i sofaen.
  • Det tager kort tid.
  • Du behøver ikke at tænke på eller huske en masse ting bagefter. Din underbevidsthed vil guide dig helt naturligt efter sessionen.

Hvordan føles en Mindscaping session

En Mindscaping session føles lidt som at få en guided meditation. Du vil opleve at se indre billeder og du vil kunne beskrive dem og arrangere om på dit indre landkort.

Det er meget afslappende og lidt som at gå på opdagelse. Når du er færdig vil du føle dig frisk og klar til at indtage verden igen.

Det praktiske:

  • Tidsforbrug:  45 min. til 1 time
  • Pris:  1500 kr. 
  • Udstyr: Mobil, tablet eller computer m. webcam.

Vil du have en Mindscaping session eller har du spørgsmål?

Anders har prøvet Mindscaping

Nu er det jo bare en leg at give den gas og tiltrække skejser i min virksomhed.

Jeg er monster produktiv efter vores session i går, Helle. Tak for det!

Og en del af mine spændinger i midt-/øvre ryg har også sluppet - sammen med hovedpinen. Der er INGEN andre forklaringer på, hvorfor de skulle have sluppet lige i går. Jeg har haft kropsterapeuter på i månedsvis og har lavet stræk og bøj for at løsne det op, - og det har da givet sig lidt, men ikke på noget tidspunkt givet helt slip. Lige de spændinger er bare væk nu.

DET ER SÅ FEEEEEEEDT!!!!