Privat psykedelisk rejse

En indre psykedelisk rejse med dig selv

En psykedelisk healingsrejse er godt til dig som ønsker en eksklusiv oplevelse fuldstændig efter dine egne ønsker.

En privat psykedelisk terapirejse kan have til formål at opnå reduktion af depression, angst, stress eller traumer. Det kan også være med det formål at opleve dit sind og udvikle din spiritualitet.

En privat rejse er bedst hvis dit formål er at opnå forløsning af traumer der plager dig. Den private setting vil gøre, at du føler dig mere tryg og fri til at lade oplevelsen flyde, da du ikke skal forholde dig til andre mennesker end tripsitteren, der blot er der til at støtte og guide dig.

Vi vil kunne tale frit sammen under oplevelsen når du føler for det, uden at tænke på om det forstyrrer andre, og du skal ikke tænke på hvad de tænker om dig.

En privat rejse kan foregå hos en af vores tripsittere i deres egne private hjem, eller alternativ hos dig selv. Hvis den skal foregå hos dig selv, er der visse krav om komfort, ro og renlighed der skal være opfyldt. Vi anbefaler at man kommer hos én af os, da det som regel giver den bedste effekt, og du ikke skal tænke på andet end at møde op.  

Det er lettere at give slip fordi du ikke skal forholde til at have nogen på besøg i dit hjem.

Sådan foregår en personlig psykedelisk rejse

En rejse tager omkring 10 timer fra du kommer til du går.

Vi starter typisk om formiddagen. De første par timer går med at vi snakker, drikker noget the, du kan spørge om alt og falde til ro. 

Vi taler også om dosis så du tager den rette mængde af dine svampe for at få en god oplevelse.

Selve rejsen tager omkring 4-7 timer. Her vil du ligge ned og lytte til behagelig musik, gerne med en øjenmaske. Efter effekten er aftaget spiser vi sammen og taler om oplevelsen og dine nye indsigter.

Stemningen er som regel meget god og humøret højt. Vi kan evt. gå en tur og kigge på verden med nye øjne. 

Herefter kan du tage hjem.

Det er fuldt ud muligt at køre bil og du vil IKKE føle dig påvirket eller have tømmermænd, som du måske kender det fra alkohol. Dog er det en god idé at have dagen efter for dig selv. Nyd den og gør det du har lyst til.

Har du brug for eller lyst til at overnatte i stedet for at køre hjem, så er det også altid en mulighed. Så behøver du ikke tænke over det.

For folk der kommer langvejs fra, anbefaler vi at vi laver sessionen med start om eftermiddagen og med en overnatning.

Virkningen af svampene imens du rejser

Virkningen opleves først langsomt. Var du sulten, forsvinder følelsen af sult. Du kan få kropsfornemmelser som sitren, kuldegysninger eller svævende velbehag og lethed.

Du vil opleve en trang til at ligge ned og slappe af. Du vil opleve syner der pulserer i mange smukke mønstre og farver. Musikken vil påvirke denne oplevelse i en positiv retning. Dine tanker og følelser vil opleves anderledes og mere klare, og du vil intuitivt forstå ting om dig selv og din verden, du ikke havde forstået før.

Efter 4-5 timer kommer du langsomt ud af rejsen. Det føles som at vågne fra en spændende drøm. Du vil sandsynligvis være i godt humør, snakkesalig og fyldt med glæde og taknemmelighed.

Langtidsvirkninger af den psykedeliske rejse

I dagene efter trippet vil du virkelig kunne mærke den egentlige gavnlige effekt. Du vil få lyst til at gøre ting du holdt af da du var yngre. Du vil få lettere til smil og latter. Dit hoved vil føles mindre fyldt. Der er mere rum og plads til bare at være, og ikke tænke hele tiden.

Du vil også opleve en øget følsomhed, som gør det lettere at mærke hvad der er godt og dårligt for dig, så du kan tage bedre valg for dig selv.

Nogle oplever stor lyst til at læse og lære. Andre har meget lyst til at være i naturen eller være mere sammen med familie og venner. Nogen får lyst til at droppe usund livsstil, dårlige vaner og spise sundere.

De indsigter du fik under rejsen vil du begynde at kunne bruge i dit liv. Det er en god idé at lave de ændringer du gerne vil nu, da du har visket tavlen ren og nu kan begynde på en frisk.

Praktiske informationer

Sådan forbereder du dig på din psykedeliske rejse

Faste og afholdenhed?

Det er bedst hvis du ikke har maven alt for fuld når du skal indtage svampe.

Derfor anbefaler vi at du faster i hvert fald 3 timer før rejsen starter. Du må gerne drikke vand og te, men undgå kaffe lige op til.

Der er ikke krav om langvarige faster, diæter eller afholdenhed fra almindelige ting. Behandl din krop og dit sind godt.

I dagene forud kan du overveje at undgå alkohol i store mængder, samt alle andre unødvendige stimuli der kan belaste din lever.

Livline

Tal med mindst én person om at du skal på psykedelisk rejse. Fortæl dem hvor du er og hvad det drejer sig om.


Det er rart at kunne tale med nogen om det bagefter. Du får information efter rejsen omkring integration af oplevelsen samt tips og tricks til hvad der kan være godt at gøre, når du har været på den psykedeliske rejse.

sygdomme

Har du nogen sygdomme vi skal være opmærksomme på?

Under den forudgående samtale har vi sikkert spurgt ind til det, men hvis du har fødevare eller husdyrallergier, vil vi gerne vide det.

Vi har ofte kat, så er du allergisk skal du medbringe allergimedicin. Du kan godt tage den mens du er på psykedelisk rejse, men ofte oplever man ikke allergisymptomer da svampene er meget antiinflamatoriske.

Har du nogen psykiske lidelser du får medicin for eller har du haft psykoser, er det utroligt vigtigt at du fortæller det.

Det kan godt lade sig gøre at komme på svampetrip hvis du tager nogen typer antidepressiver, men vi skal undersøge det i hvert tilfælde. 

tripsitterens Rolle

Din tripsitters opgave er at sørge for, at du føler dig helt tryg. Han eller hun er ved din side og opmærksom på dig hele vejen igennem.

Selve rejsen vil som regel foregå i nogenlunde tavshed, hvor du oplever din indre verden og dine følelser flyde igennem dig til den velvalgte musik.

Har du brug for at tale, kan vi gøre det og bliver din oplevelse svær, kan tripsitteren hjælpe med at navigere i den sammen med dig.

Tripsitteren forbereder rummet, musikken og maden, og kan råde dig om din dosis og indtag af dine svampe.

Tripsitteren kan fortælle om virkningen og hvad du kan forvente og sætter en rolig stemning før og efter rejsen.

I bund og grund er han eller hun der til snak og latter, trøst og støtte, afhængig af hvad du har behov for.

Vi er vant til at arbejde med sindet og har håndteret alle mulige slags sindstilstande hos os selv og andre, mange gange.

Mad på rejsen

Mad er inkluderet i den psykedeliske rejse.

Fortæl os hvis du er vegetar/veganer eller der er fødevarer du ikke tåler, så vi kan tage højde for det. Gør det gerne allerede under forsamtalen. 

Du er velkommen til at medbringe din egen mad og drikke hvis skulle have lyst til det.

Medbring til egen komfort

 • Varme strømper og evt. sutsko
 • Behageligt indetøj der ikke strammer
 • Varm trøje
 • Gummistøvler eller støvler der er vandtætte (vi vil måske gerne gå en tur og der kan være mudrede skovstier)
 • Varm overfrakke
 • Transport

  Vores tripsittere holder sessioner på Vestsjælland (Helle Marie) Malmø og Storkøbenhavn (Hans Christian) og på Frederiksberg (Simon)

  Du kan sagtens køre bil efter en psykedelisk rejse, men du er også velkommen til at overnatte efter aftale, dog primært hos Helle Marie.

  Forhåndssamtale

  Alle skal have en forsamtale. Det foregår på telefon.

  Et personligt møde forud for rejsen er også en mulighed, hvis det vil give dig mest tryghed. Dog kun ved forudgående samtale på telefon.

  Når begge parter synes det er en god idé, aftaler vi de nærmere omstændigheder.

  Tilmelding

  Tilmelding sker ved individuel aftale når vi har talt sammen.

  Priser

  Vi aftaler prisen individuelt.

  Personer med nedsat indkomst har mulighed for lavere pris. 

  Betaling vil alene være for tripsitterens service med rådgivning, tid og sikkerhed omkring rejsen. Prisen inkluderer ikke svampe.

  Kontakt os for en samtale så finder vi en god løsning til dig.

  Kontakt for spørgsmål

  Når du har orienteret dig godt på websitet, så kan du skrive til os pr. email.

   Klik her for at gå til kontaktsiden og sende en email