Events

Blue Tea Ceremoni

Oplev dine indre dybder og højder og de udvidede bevidsthedstilstande sammen med en lille udvalgt flok skønne mennesker i rolige omgivelser med trygge og erfaringsrige guider. Dine værter er alle velbevandrede i psykedeliske rejser af forskellig art og vi vil guide dig med sang, musik, lys, og dufte, gennem en oplevelse ud over din sædvanlige væren.

For spørgsmål vedrørende eller tilmelding til Blue tea ceremoni skriv til hej@psykedeliskterapi.dk

Vi tager en screeningssnak med alle interesserede for at sikre at det bliver en god oplevelse for alle.

Kommende datoer er 28.-29. oktober, 4.-5. November og 9.-10. December. Pris 2400 kr. pr person.

Skriv til os for flere detaljer.

Til disse events kan vi desværre ikke modtage folk der tager antidepressiv eller er stoppet for under 7 uger siden.

Læs et par anmeldelser fra nogle af vores deltagere.

Tak for en vidunderlig rejse! Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre. Helle Marie, din sang, vidunderlig! Playlisten, lige i skabet, Duftene var fantastiske til at give en blid overgang fra mindset til et andet. Din fløjte Hc, som at flyde på toner.

Bare hele jeres væremåde. Meget trygt, meget kærligt.
Sessionen var af en anden verden. Det var som at få kastet hele krop, sjæl, ego og spiritualitet i en smeltedigel og mærke det eksplodere i en guddommelig uendelighed af forsvarsløs kærlighed.

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.

Efterfølgende har jeg fået taget kontakter op som ellers var i fare for at glide ud og er bare generelt i bedre humør.
Så i alt: Kæmpe ros og stor kærlighed til jer begge for en fantastisk rejse. Jeg skal så meget med på næste tur også!

Søren

Stort tack Helle Marie och Hans Christian för en fantastisk dag och ceremoni.
För mig var detta en fortsättning på min resa med olika plantmediciner. Har haft mycket dålig självkänsla hela livet från trauma och ensamhet, och har gått i samtalsterapi i omgångar tills ord inte längre har hjälpt. Då blev det intressant med psykedelisk terapi istället.

Det var första gången jag prövade "Blue tea". Min intention var omkring att finna mening och syfte som äldre och bli fri från olika rädslor, känna att jag duger, är ok som människa

Det blev en ganska tuff resa, där jag måste se på mig själv helt ärligt, kunna förlåta och ta emot förlåtelse. Jag gick in och ut ur svåra känslor. Helle Marie och HC var där när det behövdes med hjälp och stöd.

När det var som allra svårast kom Helle Maries katt Walter. Han var shamanen och han gjorde precis det som behövdes för att hjälpa mig igenom. Det var så fantastiskt, jag kände sådan glädje och tacksamhet då. Han lärde/visade mig så viktiga ting om kärlek och ansvar. Att djuren och naturen är våra lärare blev så tydligt, som alla ursprungsfolk säger oss. Där var också stunder med lugn och ro, då jag bara vilade i musiken,  flöt med och sjöng för mig själv...

Allt var också så fint ordnat kring ceremonin, dels med förberedelse och samtal. Men också så att det kändes som ett heligt rum vi var i under ceremonin. Jag kände mig fullständigt trygg med Helle Marie och HC, och med mina reskamrater.

Samtal dagen efter gav mig också verktyg att ta med mig hem som jag känner  hjälper mig att navigera. T ex att lyssna på kroppen, ifrågasätta alla "måsten", se det lilla barnet...

Så här några dagar efteråt känner jag hudlösheten, sårbarheten (som med andra plantmediciner) men samtidigt en stillsam glädje som faktiskt är helt ny. Som en liten porlande källa som sprungit fram inom mig.

Jag är så tacksam och om livet vill kommer jag tillbaka...

Ulla

"It was a fantastic experience! I have joined twice as an alternative experiment to deal with chronic depression and anxiety. After many years of dealing with depression with conventional methods and medications, I decided to try a blue tea ceremony. The results I got was a complete lift up from where I was. I can truly say that my mood, my energy and my life have changed positively. I don't want to sound like the cliché of a miraculous cure, but if you tired of feeling tired and not getting the help you need from mainstream medication, you should definitely try one of these ceremonies.  

Helle and HC will take great care of you through the whole session, making sure you feel safe and welcome, without any judgements allowing you to be yourself and giving you space to connect with nature and heal your soul; they make sure to keep all your senses stimulated with beautiful music and a peaceful environment. You definitely get an extraordinary life experience! 

Sylvia

"Det er nu fem dage efter min rejse hos Helle. Jeg har det fantastisk. Jeg har tidligere prøve svampe i forskellige settings, men jeg er ved at være længe side, og jeg ville gerne prøve det i en mere ceremoniel og terapeutisk kontekst. I ugen op til turen var jeg meget spændt, og forberedte mig på, hvad jeg ville arbejde med under trippet.

Man ved jo aldrig, hvor det tager én hen, men det er rart at gå ind i det med en intention. Jeg har haft nogle udfordrende relationer til mine forældre og min søster i min barndom, som udmøntede sig i depression og selvdestruktive tanker som ung. Jeg har fået det bedre over tid, men jeg er også kommet frem til, at det måske har givet mig nogle uheldige handlemønstre, som jeg har taget med mig. Og de mønstre ville jeg gerne bryde.

Selve ceremonien forløb glidende, let, fantastisk, og på et tidspunkt fornemmede jeg en kærlighed til mig selv og min søster, som jeg ikke har prøvet før, om som jeg stadig føler.

Jeg prøver i disse dage at være ekstra opmærksom på at bryde de gamle mønstre, og det går rigtig godt. Jeg føler en styrke og kærlighed i mig selv, og en tryghed ved verden, som gør den fantastisk, nærmest blid, at bevæge sig rundt i.

Jeg kommer meget gerne igen til en ceremoni en anden gang."

Kasper

Tak for sidst og tak for en begivenhedsrig aften. Jeg følte mig i godt selskab og i trygge rammer.

HC's opgave om målsætning og vejen mod målet blev altafgørende for min samlede oplevelse.
Jeg havde under seancen hele tiden mit mål for øje. Et mål som også havde ændret sig under den individuelle opgave fra mit oprindelige fokusområde, som jeg som udgangspunkt kom med.

Udover blot at nyde og opleve handlede det for mig om at turde bryde med gamle rollemønstre og det oplevede jeg i den grad var muligt under rejsen. Der var en fin samhørighed blandt os 4 deltagere og jer to sittere.

Der var højlydte grin og stille gråd. Et væld af sanseindtryk, dufte, musik, lyde og sang var alt sammen med til at skabe en unik visuel og dyb og smuk rejse.

For mig meget befriende.
Tak for det!

Marie

Jeg vil gerne sige tusinde tak for oplevelsen. Tak for det rum, I skabte. Jeg følte virkelig, at jeg kunne mærke, I havde vores bedste for øje og gerne vil gøre det til en god oplevelse.. det gjorde det til en tryg og meget speciel oplevelse. 

Marie Louise