august 12, 2017

At gro egne svampe

På mit første trip var jeg så heldig at kunne prøve den svamp vi selv kan finde i Danmark, nemlig Spids Nøgenhat. Det var en uforlignelig oplevelse, a first true love, og jeg vil rigtig gerne bruge den igen. Den er dog endnu ikke er kommet frem, så jeg har indkøbt to sæt med “gro selv” svampe.

De kom efter få dage fra shoppen, og sættet indeholder 2 plastiskbøtter med noget gromateriale og hver sin pose med ventilationshuller til at have dem nede i. Jeg købte også en varmeplade fordi svampene gror bedst mellem 21-25 grader og den danske sommer er svær at regne med.

Jeg skulle nok have købt et termometer også idet jeg sjussede mig frem til temperaturen i starten og fik givet dem for meget. Jeg købte et billigt termometer i Imerco.

Det er meningen at man skal lægge et håndklæde og evt lidt avis på varmepladen og derefter placere growkittet ovenpå.

Heldigvis lykkedes det mig ikke at slå dem helt ihjel og efter 14 dage dukkede de første små dutter op.

Det er virkelig hyggeligt at følge med i hvordan de gror. Kun få dage efter de første tegn viste sig er de nu blevet meget større.

Der er dog meget stor forskel på “fremmødet”. Typen Golden Teacher er helt klar den der kommer bedst frem, men MCKenna’en kun har sat én svamp indtil nu.

Hvis du gerne vi gro egne svampe så start dem på et tidspunkt hvor du ved at du ikke vil være bortrejst i flere uger, da de gror hurtigt og skal plukkes på rette tidspunkt. Jeg skal ihvertfald have en babysvampesitter når jeg skal ud og rejse snart.


Her er Shayanashops egen vejledning, som jeg først har fundet nu da jeg sidder og skriver, den er meget pædagogisk. God fornøjelse


 

Andre artikler

Forberedelse til et psykedelisk trip.

Forberedelse til et psykedelisk trip.

Integration og after care efter en psykedelisk rejse.

Integration og after care efter en psykedelisk rejse.

Om mønsterbrydning og valg af terapiform

Om mønsterbrydning og valg af terapiform

Et Alternativ til Ayahuasca?

Et Alternativ til Ayahuasca?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}