Psykedelisk rejse for grupper

Psykedelisk rejse med en gruppe f.eks venner, søskende eller par.

En visionsrejse med en gruppe venner, søskende eller et par kan være en utroligt dejlig oplevelse.

I vil få hver jeres madras, tæpper og puder under sessionen, og opfordres til ikke at have for meget kontakt under den mest intense del af rejsen. Det vil således stadig være en individuel og dyb indre oplevelse.

En grupperejse bringer jer tættere på hinanden og giver dig samtidig nogen at tale med om oplevelsen bagefter.

Hvis I ikke har været hos os før, så skal I alle sammen tale enkeltvis med en af os forud for grupperejsen. Dette er for at vi kan være sikker på at det bliver en god oplevelse for alle.

Hvis én af jer har nogle dybe traumer eller er meget nervøs, kan de påvirke oplevelsen negativt. En sådan person har mere gavn af en privat visions eller healingsrejse.

Hvis du har lyst til at arrangere en gruppeoplevelse, så tal med de folk du kunne tænke dig at invitere.

Tal med dem om mulige datoer og kontakt os derefter med kontaktoplysninger på de deltagere der er interesserede.

Du må naturligvis også gerne kontakte os for en snak først.

Psykedeliske rejser for grupper består af maksimalt 6 mennesker og ved over 3 personer vil vi være 2 sittere til stede.

Forløbet af rejsen er i øvrigt identisk med forløbet for en privat psykedelisk rejse som du kan læse om her.

 Tusind tak for en fed, dyb og helende oplevelse! Tak for jer som mennesker!
Den måde vi blev mødt på - og for jeres set up med turen i skoven, meditationen, Hc's øvelser, selve rejsen med den gode, understøttende musik, forskellige sanseindtryk mv., bålhyggen,
Helles gode suppe, spændende snakke og meget andet.

Man fornemmede, at alle var velkomne og accepteret i rummet og det gav en masse god tryghed. Jeg fik personligt meget ud af rejsen og oplevede tanker, følelser og intetioner, som ikke har været tilgængelige for mig i hverdagen på samme måde. 

Jeg vil meget gerne deltage en anden gang igen, hvis muligt. God vind herfra og hav det rigtig godt på hver jeres rejse i livet.

Simon

Tak for en vidunderlig rejse! Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre. Helle Marie, din sang, vidunderlig! Playlisten, lige i skabet, Duftene var fantastiske til at give en blid overgang fra mindset til et andet. Din fløjte Hc, som at flyde på toner.

Bare hele jeres væremåde. Meget trygt, meget kærligt.
Sessionen var af en anden verden. Det var som at få kastet hele krop, sjæl, ego og spiritualitet i en smeltedigel og mærke det eksplodere i en guddommelig uendelighed af forsvarsløs kærlighed.

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.

Efterfølgende har jeg fået taget kontakter op som ellers var i fare for at glide ud og er bare generelt i bedre humør.
Så i alt: Kæmpe ros og stor kærlighed til jer begge for en fantastisk rejse. Jeg skal så meget med på næste tur også!

Søren

Tak for sidst og tak for en begivenhedsrig aften. Jeg følte mig i godt selskab og i trygge rammer.

HC's opgave om målsætning og vejen mod målet blev altafgørende for min samlede oplevelse.
Jeg havde under seancen hele tiden mit mål for øje. Et mål som også havde ændret sig under den individuelle opgave fra mit oprindelige fokusområde, som jeg som udgangspunkt kom med.

Udover blot at nyde og opleve handlede det for mig om at turde bryde med gamle rollemønstre og det oplevede jeg i den grad var muligt under rejsen. Der var en fin samhørighed blandt os 4 deltagere og jer to sittere.

Der var højlydte grin og stille gråd. Et væld af sanseindtryk, dufte, musik, lyde og sang var alt sammen med til at skabe en unik visuel og dyb og smuk rejse.

For mig meget befriende.
Tak for det!

Marie

Virkningen af svampene imens du rejser

Virkningen opleves først langsomt. Var du sulten, forsvinder følelsen af sult. Du kan få kropsfornemmelser som sitren, kuldegysninger eller svævende velbehag og lethed.

Du vil opleve en trang til at ligge ned og slappe af. Du vil opleve syner der pulserer i mange smukke mønstre og farver. Musikken vil påvirke denne oplevelse i en positiv retning. Dine tanker og følelser vil opleves anderledes og mere klare, og du vil intuitivt forstå ting om dig selv og din verden, du ikke havde forstået før.

Efter 4-5 timer kommer du langsomt ud af rejsen. Det føles som at vågne fra en spændende drøm. Du vil sandsynligvis være i godt humør, snakkesalig og fyldt med glæde og taknemmelighed.

Langtidsvirkninger af den psykedeliske rejse

I dagene efter trippet vil du virkelig kunne mærke den egentlige gavnlige effekt. Du vil få lyst til at gøre ting du holdt af da du var yngre. Du vil få lettere til smil og latter. Dit hoved vil føles mindre fyldt. Der er mere rum og plads til bare at være, og ikke tænke hele tiden.

Du vil også opleve en øget følsomhed, som gør det lettere at mærke hvad der er godt og dårligt for dig, så du kan tage bedre valg for dig selv.

Nogle oplever stor lyst til at læse og lære. Andre har meget lyst til at være i naturen eller være mere sammen med familie og venner. Nogen får lyst til at droppe usund livsstil, dårlige vaner og spise sundere.

De indsigter du fik under rejsen vil du begynde at kunne bruge i dit liv. Det er en god idé at lave de ændringer du gerne vil nu, da du har visket tavlen ren og nu kan begynde på en frisk.

Faste og afholdenhed?

Det er bedst hvis du ikke har maven alt for fuld når du skal indtage svampe.

Derfor anbefaler vi at du faster i hvert fald 3 timer før rejsen starter. Du må gerne drikke vand og te, men undgå kaffe lige op til.

Der er ikke krav om langvarige faster, diæter eller afholdenhed fra almindelige ting. Behandl din krop og dit sind godt.

I dagene forud kan du overveje at undgå alkohol i store mængder, samt alle andre unødvendige stimuli der kan belaste din lever.

Livline

Tal med mindst én person om at du skal på psykedelisk rejse. Fortæl dem hvor du er og hvad det drejer sig om.


Det er rart at kunne tale med nogen om det bagefter. Du får information efter rejsen omkring integration af oplevelsen samt tips og tricks til hvad der kan være godt at gøre, når du har været på den psykedeliske rejse.

sygdomme

Har du nogen sygdomme vi skal være opmærksomme på?

Under den forudgående samtale har vi sikkert spurgt ind til det, men hvis du har fødevare eller husdyrallergier, vil vi gerne vide det.

Vi har ofte kat, så er du allergisk skal du medbringe allergimedicin. Du kan godt tage den mens du er på psykedelisk rejse, men ofte oplever man ikke allergisymptomer da svampene er meget antiinflamatoriske.

Har du nogen psykiske lidelser du får medicin for eller har du haft psykoser, er det utroligt vigtigt at du fortæller det.

Det kan godt lade sig gøre at komme på svampetrip hvis du tager nogen typer antidepressiver, men vi skal undersøge det i hvert tilfælde. 

tripsitterens Rolle

Din tripsitters opgave er at sørge for, at du føler dig helt tryg. Han eller hun er ved din side og opmærksom på dig hele vejen igennem.

Selve rejsen vil som regel foregå i nogenlunde tavshed, hvor du oplever din indre verden og dine følelser flyde igennem dig til den velvalgte musik.

Har du brug for at tale, kan vi gøre det og bliver din oplevelse svær, kan tripsitteren hjælpe med at navigere i den sammen med dig.

Tripsitteren forbereder rummet, musikken og maden, og kan råde dig om din dosis og indtag af dine svampe.

Tripsitteren kan fortælle om virkningen og hvad du kan forvente og sætter en rolig stemning før og efter rejsen.

I bund og grund er han eller hun der til snak og latter, trøst og støtte, afhængig af hvad du har behov for.

Vi er vant til at arbejde med sindet og har håndteret alle mulige slags sindstilstande hos os selv og andre, mange gange.

Mad på rejsen

Mad er inkluderet i den psykedeliske rejse.

Fortæl os hvis du er vegetar/veganer eller der er fødevarer du ikke tåler, så vi kan tage højde for det. Gør det gerne allerede under forsamtalen. 

Du er velkommen til at medbringe din egen mad og drikke hvis skulle have lyst til det.

Medbring til egen komfort

 • Varme strømper og evt. sutsko
 • Behageligt indetøj der ikke strammer
 • Varm trøje
 • Gummistøvler eller støvler der er vandtætte (vi vil måske gerne gå en tur og der kan være mudrede skovstier)
 • Varm overfrakke
 • Transport

  Vores tripsittere holder sessioner på Vestsjælland (Helle Marie) Malmø og Storkøbenhavn (Hans Christian) og på Frederiksberg (Simon), og på Møn er Annika.

  Du kan sagtens køre bil efter en psykedelisk rejse, men du er også velkommen til at overnatte efter aftale, dog primært hos Helle Marie og Annika.

  Forhåndssamtale

  Alle skal have en forsamtale. Det foregår på telefon.

  Et personligt møde forud for rejsen er også en mulighed, hvis det vil give dig mest tryghed. Dog kun ved forudgående samtale på telefon.

  Når begge parter synes det er en god idé, aftaler vi de nærmere omstændigheder.

  Tilmelding

  Tilmelding sker ved individuel aftale når vi har talt sammen.

  Kontakt for spørgsmål

  Når du har orienteret dig godt på websitet, så kan du skrive til os pr. email.

   Klik her for at gå til kontaktsiden og sende en email

  It was a fantastic experience! I have joined twice as an alternative experiment to deal with chronic depression and anxiety. After many years of dealing with depression with conventional methods and medications, I decided to try a blue tea ceremony. The results I got was a complete lift up from where I was. I can truly say that my mood, my energy and my life have changed positively. I don't want to sound like the cliché of a miraculous cure, but if you tired of feeling tired and not getting the help you need from mainstream medication, you should definitely try one of these sessions.

  Sylvia

  Jag längtar tillbaka! Önskar så få vara med om detta en gång till. Min depression har helt släppt. Går inte att kortfattat beskriva mitt mående bättre än så. Depressionen är bort. Det är en sådan lättnads Jag är så tacksam för upplevelsen. Maten var helt fantastisk, miljön, musiken, NI!

  Lova att berätta om det blir en kvinnogrupp igen för då kommer jag så gärna tillbaka. Tusen tack!

  Kram Sofia ❤️

  Jeg vil blot sige tak for en helt fantastisk oplevelse.

  Da jeg kastede min "skam" i pejsen og ønskede en pause, fik jeg meget mere end hvad jeg havde forestillet mig var muligt. Adgang til min krop, adgang til at trække vejret. Det er mange år siden.

  Tak for at holde så trygt et rum. Og så supplerer I hinanden rigtig godt med den måde I begge er på.

  Thea

  Jeg vil gerne sige tusinde tak for oplevelsen. Tak for det rum, I skabte. Jeg følte virkelig, at jeg kunne mærke, I havde vores bedste for øje og gerne vil gøre det til en god oplevelse.. det gjorde det til en tryg og meget speciel oplevelse. 

  Marie

  Det har været en meget smuk erkendelsesrejse for mig, fået kontakt til der, hvor legen og glæden bor....

  I er et virkelig godt team, I skaber et meget trygt rum, og jeg synes jeres evaluering og råd omkring integration var virkelig god, konkret, nænsom, praktisk.

  Karin