Sådan foregår en visions eller healingsrejse

En visions eller healingsrejse tager omkring 10 timer fra du kommer til du går.

Vi starter typisk om formiddagen. De første par timer går med at vi snakker, drikker noget the, du kan spørge om alt og falde til ro. Vi forbereder os på rejsen med en kort beroligende meditation.

Selve rejsen tager omkring 4-7 timer. Her vil du ligge ned og lytte til behagelig musik, evt. med en en øjenmaske. Efter effekten er aftaget  spiser sammen og taler om oplevelsen og dine nye indsigter.

Stemningen er som regel meget god og humøret højt. Vi kan evt. gå en tur eller lave bål, snakke om oplevelsen eller lave forskellige øvelser der integrerer dine indsigter. 

Herefter kan du tage hjem. Det er fuldt ud muligt at køre bil og du vil IKKE føle dig påvirket eller have tømmermænd, som du måske kender det fra alkohol. Dog er det en god idé at have dagen efter for dig selv. Nyd den og gør det du har lyst til.

Har du brug for eller lyst til at overnatte i stedet for at køre hjem, så er det også altid en mulighed. Så behøver du ikke tænke over det.

Virkningen af svampene mens du tripper

Virkningen opleves først langsomt. Var du sulten, forsvinder følelsen af sult. Du kan få kropsfornemmelser som sitren, kuldegysninger eller svævende velbehag og lethed.

Du vil opleve en trang til at ligge ned og slappe af. Du vil opleve syner der pulserer i mange smukke mønstre og farver. Musikken vil påvirke denne oplevelse i en positiv retning. Dine tanker og følelser vil opleves anderledes og mere klare, og du vil intuitivt forstå ting om dig selv og din verden, du ikke havde forstået før.

Efter 4-5 timer kommer du langsomt ud af trippet. Det føles som at vågne fra en spændende drøm. Du vil sandsynligvis være i godt humør, snakkesalig og fyldt med glæde og taknemmelighed.

Eftervirkningen af trippet

I dagene efter trippet vil du virkelig kunne mærke den egentlige gavnlige effekt. Du vil få lyst til at gøre ting du holdt af da du var yngre. Du vil få lettere til smil og latter. Dit hoved vil føles mindre fyldt. Der er mere rum og plads til bare at være, og ikke tænke hele tiden.

Nogle oplever stor lyst til at læse og lære. Andre har meget lyst til at være i naturen eller være mere sammen med familie og venner. Nogen får lyst til at droppe usund livsstil, dårlige vaner og spise sundere.

De indsigter du fik under rejsen vil du begynde at kunne bruge i dit liv. Det er en god idé at lave de ændringer du gerne vil nu, da du har visket tavlen ren og nu kan begynde på en frisk.

Praktiske informationer

Sådan forbereder du dig på din visions eller healingsrejse

Faste og afholdenhed.

Det er bedst hvis du ikke har maven alt for fuld når du skal indtage svampe.

Derfor anbefaler vi at du faster ihvertfald 4 timer før rejsen starter. Du må gerne drikke vand og te, men undgå kaffe.

I dagene forud kan du overveje at undgå alkohol, ihvertfald i store mængder, samt alle andre unødvendige stimuli der kan belaste din lever.

Livline

Tal med mindst én person om at du skal på visionsrejse med psylosobinsvampe. Fortæl dem hvor du er og hvad det drejer sig om. Det er rart at kunne tale med nogen om det bagefter. 

Sygdomme

Har du nogen sygdomme vi skal være opmærksomme på? Under den forudgånde samtale har vi sikkert spurgt ind til det, men hvis du har fødevare eller husdyr allergier, vil vi gerne vide det.

Helle har kat, så er du allergisk skal du medbringe allergimedicin. Du kan godt tage den mens du er på visionsrejse.

Har du nogen psykiske lidelser du får medicin for eller har du haft psykoser, er det utroligt vigtigt at du fortæller det.

Det kan godt lade sig gøre at komme på svampetrip hvis du tager nogen typer antidepressiver, men vi skal undersøge det i hvert tilfælde. 

Mad på rejsen

Mad er inkluderet i visions og healingsrejser. Fortæl os hvis du er vegetar/veganer eller der er fødevarer du ikke tåler, så vi kan tage højde for det. Det gør vi gerne.

Du er velkommen til at medbringe din egen mad og drikke hvis du har lyst.

Tankegods

En visions eller healingsrejse er et godt tidspunkt at slippe tanker og mønstre du er træt af. Brug noget tid inden rejsen på at tænke over hvilke ting ved dit liv du gerne vil ændre. Tænk også over hvad du godt kunne tænke dig i stedet.

Har du en ting som kunne symbolisere eller repræsentere dette aspekt, kan du medbringe den og brænde den efter rejsen. Det kunne være et billede, noget tøj eller en bog.

Medbring til egen komfort:

  • Varme strømper og evt. sutsko
  • Behageligt indetøj der ikke strammer
  • Varm trøje
  • Gummistøvler eller støvler der er vandtætte
  • Varm overfrakke
  • (vi laver tit bål, eller går en tur, så det er rart at have udendørstøjet i orden)

Transport

Jeg kan hente dig på stationen hvis du ikke har bil.

Du kan sagtens køre bil efter en visionsrejse, men du er også velkommen til at overnatte.

Tilmelding

Tilmelding sker ved individuel aftale når vi har talt sammen.

Forhåndssamtale

Alle vi ikke kender på forhånd skal have en forsamtale. Det foregår på telefon. 

Når begge parter synes det er en god idé, aftaler vi de nærmere omstændigheder.

Priser

Vi aftaler prisen individuelt.

Den afhænger af om visionsrejsen foregår hos os eller dig, hvor mange der er med til sessionen osv.

Kontakt mig for en samtale så finder vi en god løsning til dig.

Hele oplevelsen tager omkring 10 timer hvor jeg er der for dig hele tiden. 

Min rolle som trip sitter

Min opgave er at sørge for, at du føler dig helt tryg. Jeg er opmærksom på dig hele vejen igennem.
Selve rejsen vil som regel foregå i nogenlunde tavshed, hvor du oplever din indre verden og dine følelser flyde igennem dig.

Har du brug for at tale, kan vi gøre det og bliver din oplevelse svær, kan vi navigere i den sammen med dig.

Jeg forbereder rummet, musikken og maden. Jeg råder dig om din dosis og indtag af dine svampe.

Jeg fortæller om virkningen og hvad du kan forvente og leder meditationer før og efter rejsen.

I bund og grund er jeg der til snak og latter, trøst og støtte, afhængig af hvad du har behov for.

Jeg er vant til at arbejde med sindet og har håndteret alle mulige slags sindstilstande hos os selv og andre mange gange.

Hypnosebehandling kan også indgå hvis du ønsker det.

Kontakt for spørgsmål

Vi skriver med folk over messenger på Facebook.

Klik her for at starte en chat.

Eller klik her for at gå til kontaktsiden og sende en email

"Du er en rigtig dygtig tripsitter"

Det var simpelthen så vildt, så fantastisk, så nyt og så smukt. 

Det står nu helt klart for mig hvorfor man skal bruge en dygtig tripsitter, og det er du!.

Nu er det et par dage siden, og jeg er fyldt af en helt ny ro og afslappethed, og det er som om bekymringerne ikke er helt så store som før. 

Det skal jeg helt sikkert prøve igen.
TAK!

Jacob - Lærer

Du får den varmeste anbefaling af mig.! – Fem STORE stjerner fra mig!

Det der fik mig til at opsøge Psykedelisk Terapi var at jeg igennem min hverdag som iværksætter oplevede rigtig meget “baggrund støj” og småsnak i mit baghoved. “Kan jeg nu det?”, “ Er det nu godt nok”, “Hvad nu hvis der sker x”, “Hvad vil de sige hvis jeg gør..” osv osv osv.

Jeg hørte så fra en god veninde at man rent faktisk i mange tusinde år og endda top ledere idag bruger dette trick med at bruge psykedeliske stoffer i så små doser (mikrodosering)at man ikke mærker det, men at man får akkurat nok til at slukke for den lille stemme i baghovedet, og derfor kan være meget mere tilstede i nuet og dermed også mere effektiv.

Jeg bookede en tid, til at prøve et mildt “trip” hos Helle for at opleve hvordan det føles hvis man bliver påvirket. Dette med bagtanke på at jeg efterfølgende skulle vide hvis jeg skulle tage for meget, så vidste hvordan det føles. Det var rigtig fint tænkte jeg at gøre det superviserede omgivelser når det var min første gang.

Mit mål med mikrodoseringen var at lukke for noget af alt den indre negative dialog og blive mere effektiv, og det beroligede mig også at vide at jeg fremad rettet kun skulle indtage en mængde der svarede til 1/10 af et mildt trip hver 3 dag for at opnå den ønskede effekt. Det er virkelig mikrodosering.

Oplevelsen var fantastisk. Helle var super godt forberedt og skabte med imødekommenhed en ro og fantastisk tryghed igennem hele processen. Vi startede ud med at tale lidt om vores forventninger til oplevelsen, hvorefter vi kom igennem en guidet meditation for at blive forberede på hvad vi skulle, det var så godt, og hyggeligt hele vejen igennem. Efter indtagelsen kunne vi roligt læne os tilbage og nyde oplevelsen, Helle var super godt forberedt og fuldt tilstede under hele seancen.

Det hele emmede af tryghed, og samtidig oplevede et let psykedelisk trip der virkelig var spændende og åbnede op for nogle tanker jeg ikke har haft kontakt til meget længe, tiltrods for at jeg mediterer en del til dagligt.

De efterfølgende dage har jeg mærket den effekt jeg reelt var efter i første omgang, og jeg har været MEGET NÆRVÆRENDE, følt mig utroligt meget i live, godt tilpas, følende, og den åndsvage lille negative indre dialog har der været lukket for. YES! Det var lige det jeg ville have.! Jeg har været i stand til at føle mig selv mere klart og hvad der er rigtig og forkert for mig, og faktisk også derved også hurtigt kunne sige fra og nej tak til ting jeg ikke havde lyst til. Ting som jeg ellers nogen gange ville have haft svært ved at sige nej til.

Jeg sidder stadig med en ro i mit sind imens jeg skriver dette testimonial til Helle uden stop, fuldt fokuseret og ikke haft tanken om at lave noget andet, Mit fokus er skarpt og forbedret mange mange gange.

Hele oplevelsen var fantastisk så hvis du bare har en lille overvejelse om at afprøve mikrodosering eller opleve en psykedelisk oplevelse så tag ud til helle og få en session.

For det første er hun super sød, for det andet kan du bruge hendes enorme viden til at lære en masse omkring psykedeliske midler og metoder og for det tredje så er du sikker på at få en RIGTIG GOD OPLEVELSE i trygge rammer når du første gang skal stifte bekendtskab med mikrodosering og psykedeliske oplevelser.

Helle! Du får den varmeste anbefaling af mig.! – Fem STORE stjerner fra mig!

R.N. Andersen. Iværksætter